Om Mig

 

 

”Energi, Glädje & Goda Vibbar”

Om mig & Skapandet

Jag bor med min familj lite utan för Borås där jag också har ateljè, verkstad och kontor. Efter en längre resa för några år sedan började jag måla och blev helt uppfylld av energin och kraften det gav mig. En ”lucka” hade öppnats inom mig som gav mig full tillgång till min egen skaparkraft. För mig är färg ren energi och en av de ingredienser som fyller på och ”laddar mina batterier”. Jag är självlärd och älskar att låta känslan styra och skapa i fritt flöde på mitt helt eget sätt, med akryl, spray, oljepastell, lera eller det material som känns rätt i stunden. Skapande i alla dess former är en stor och viktig del i mitt liv, som jag älskar att utvecklas tillsammans med. 

Livet är en spännande resa!

 

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google